Рецепт 66. Курячий рулет

6.02.2013
 Сегодня мы знакомим вас на конкурсе "Мисс Оливье" с куриным рулетом, запеченным в духовке. 
 
И

нгредиенты:


1 четвертинка курки
100 г телячої вирізки
100 г твердого сиру
швидкорозчинниий желатин
часник
сіль, перець, лавровий лист

Приготовления:

 Акуратно відділити куряче м'ясо з шкіркою від кістки. Відбити, натерти сіллю, перецем, дрібнонарізаним часником. Покласти на кілька годин в холодильник. Відбити телятину, додати ті ж спеції, як для курки. Викласти шарами : куряче м'ясо покласти шкіркою донизу - желатин (посипати) - натертий твердий сир - желатин - телятина -желатин - сир. Скрутити рулет, обмотати кулінарною ниткою. Обгорнути рукавом для запікання і затиснути кліпсами. В рукав покласти лавровий лист і перець горошком. Випікати при температурі 180-200 гр. 1 год. Після випікання покласти під прес на кілька годин в холодне місце.

 Рецептом поделилась Чудик Галина

 Другие рецепты:
Версия для печати
3

КОММЕНТАРИИ

Галина Чудик: 15.02.2013 15:25
Желатином посипаю "на око" , так щоб все було покрито. Желатин скріплює шари . Кладу в розігріту духовку , приблизна температура 180-200 градусів.

0

: 11.02.2013 16:12
скільки грам желатину потрібно?у якому режимі Ви його запікали?

0

: 06.02.2013 17:05
як смачненько виглядає!!смакота!

0

Оставьте комментарий:

Добавить картинку




опрос дня

Какие события Вы смотрите в Афише для детей в интернете?



влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер: